Legyen szolgáltató partnerünk

DUNAKANYAR KEDVEZMÉNYKÁRTYA PROGRAM

MIKRO- ÉS KISVÁLLALKOZÁSOK ÖSSZEFOGÁSA A DUNAKANYARBAN

Tisztelt Leendő Partnerünk!

Bevezetésre kerül egy új értékesítési és vállalkozásfejlesztési rendszer a Dunakanyar összes településén, melyhez Önnek, mint a térség egyik helyi vállalkozójának, ingyenes csatlakozási lehetőséget kínálunk.
A program alapvető stratégiai célja a helyi vállalkozások forgalmának növelése, ezáltal a helyi gazdaság élénkítése. Ennek érdekében egy hosszú távú térségi együttműködést alakítunk ki, mely a részt vevő helyi partnercégek – különös tekintettel a helyi mikro- és kisvállalkozások – működését, fejlődését oly módon segíti elő, hogy egyidejűleg a helyi lakosság életminőségének javulásához is hozzájárul.
 
A program első lépéseként két kedvezménykártya kerül bevezetésre:
• a Dunakanyar Turisztikai Kártya, illetve
• a Dunakanyar Helyi Kártya.

 

MIT KÉPVISEL A DUNAKANYAR TURISZTIKAI KÁRTYA ÉS A DUNAKANYAR HELYI KÁRTYA?

A Dunakanyar Turisztikai Kártya egy olyan kedvezménykártya, mely a Dunakanyarba érkező hazai és külföldi turistákat kapcsolja össze a szolgáltatókkal azáltal, hogy kedvezményes vásárlásra ösztönzi őket partnereinknél. Elsődleges célunk, hogy a Dunakanyar turisztikai látogatóforgalmát és árbevételét közös együttműködésben növeljük egy új, vendégcsalogató vonzerővel, amely mindenki számára előnnyel jár.
 

 

A Dunakanyar Helyi Kártya egy helyi lakosságra szabott kedvezménykártya, mellyel a helyi lakosokat arra ösztönözzük, hogy vásárlásaikat elsősorban helyi vállalkozások körében végezzék, elősegítve ezzel a pénz helyben maradását, a helyi vállalkozások forgalmának növelését és a helyi gazdaság erősödését. A Dunakanyar Helyi Kártyát kizárólag a térség településein lakóhellyel rendelkező természetes személyek igényelhetik, hiszen a kártya köré épülő kedvezményrendszer az itt élők érdekeit hivatott szolgálni.
 

 

HOGYAN MŰKÖDIK A KEDVEZMÉNYKÁRTYA PROGRAM? 

A program alapvető eszköze a www.dunakanyarkartya.hu weboldal. Ön, vagyis a szolgáltató egyedi hozzáférést kap tőlünk, hogy ingyenes hirdetéseit, aktuális ajánlatait, termékeit/szolgáltatásait honlapunkra feltegye, illetve azokat bármikor szerkeszthesse, frissíthesse. A honlapon szereplő adatokat – árak, nyitvatartási
időpontok, ajánlatok – tehát Ön tölti fel! (ha kéri, az első feltöltéseket elvégezzük mi) Ez egy olyan új hirdetési forma, melynek csak előnyei vannak a hagyományos formátumú hirdetésekkel szemben. (Lehetőség van kiemelt hirdetések elhelyezésére is) Keresőoptimalizálással, azonnali Facebook megjelenéssel is növeljük oldalunk látogatottságát, így szerezve több ügyfelet, vásárlót Önnek! Oldalunkon, az ajánlatok mellett összetett turisztikai, kulturális információs szolgáltatást is nyújtunk a térségbe látogatóknak és a helyben élőknek egyaránt.
 
A helyi lakosokra szabott és egész évben érvényes Dunakanyar Helyi Kártyát minden háztartásba el kívánjuk juttatni, így erősítve a helyi vállalkozók, kereskedők és szolgáltatók, valamint a helyi lakosok közötti összefogást, térségi együttműködést. A Turisztikai Kártya esetében 1,3,7 napos, valamint éves kártya lesz forgalomban.
A kártyák az érvényességi idejük alatt korlátlanul használhatók a térség összes településén a „Dunakanyarkártya Elfogadóhely” matricával ellátott elfogadóhelyeken.
A kártyákat az értékesítési pontokon (központi elhelyezkedésű elfogadóhelyeken) személyesen, vagy telefonon a 06-20-391-8546-os szám hívásával, internetes rendeléssel a www.dunakanyarkartya.hu oldalon, továbbá helyszíni kitelepülések (rendezvényekhez, illetve forgalmas közlekedési csomópontokhoz kötött) során értékesítjük.
 
A helyi kártyát kizárólag a kártya hátoldalán feltüntetett lakcímen élő személy vagy család – maximum 5 fő – használhatja. A turisztikai kártyán csak név található. A kártyák más személyekre/családokra át nem ruházhatók! Vásárláskor a kártyabirtokos átadja kártyáját a pénztárosnak, aki leellenőrzi annak érvényességét és levonja
a kártyával igénybe vehető kedvezményt a vásárlás összegéből. A kedvezménykártya érvényességi ideje a vásárlás évének december 31-i napja. Minden esetben az elfogadóhely dönti el, hogy az általa biztosított kártya kedvezmény egyéb helyi kedvezményekkel, akciókkal összevonhatók-e.
 

MILYEN ELŐNYÖKET NYÚJT VÁLLALKOZÁSA SZÁMÁRA A DUNAKANYAR KEDVEZMÉNYKÁRTYA PROGRAM?

 
A Dunakanyar Kártya Programhoz Ön és vállalkozása kizárólag abban az esetben csatlakozhat elfogadóhelyként, ha vállalkozásának székhelye vagy telephelye az Esztergomi-, Szentendrei-, Szobi-, vagy a Váci járás településeinek valamelyikén található!
A csatlakozást követően az Ön vállalkozása, éves díjtól és jutalékoktól mentes rendszeren belül, több vásárlót és forgalomnövekedést érhet el, legyen Önnek bármilyen vállalkozási tevékenysége (pl. villanyszerelés, asztalosmunka, fodrász, tervező, kereskedelem, informatikai szolgáltatás, kozmetika, vendéglátás, szállásadás, tanácsadás, oktatás, virágbolt stb.)
Kapni fog egy átfogó és ingyenes hirdetési felületet a www.dunakanyarkartya.hu oldalon, mely nem csak a helyi lakosoknak szól, hanem országos lefedettséget is nyújt! Meg fogják ismerni Önt és tevékenységét a térségbe érkező turisták mellett a szomszéd települések lakói is!
Mindezeken felül, cégünk – mely többéves pályázatírói tapasztalattal is rendelkezik – ingyenes pályázatfigyelést, ingyenes pályázati tanácsadást és kedvezményes pályázatírást vállal minden csatlakozott partnerünk részére.
 

MIT VÁRUNK EL PARTNEREINKTŐL A KEDVEZMÉNYKÁRTYA RENDSZER TAGJAKÉNT?

 
A csatlakozás egyetlen feltétele, hogy kedvezményt adjon vendégei/vásárlói számára, ha Dunakanyar Turisztikai Kártyával vagy Dunakanyar Helyi Kártyával érkeznek Önhöz. A kedvezmény felső határát Ön határozza meg, az alsó határ minimum 5% vagy egy ingyenes plusz szolgáltatás biztosítása az alapszolgáltatásán felül!
Többféle szolgáltatáscsoporttal vagy termékkel rendelkező partnerek esetén a kedvezménynyújtás egyetlen szolgáltatásra vagy termékre is vonatkozhat.
Kérjük, hogy Ön is csatlakozzon elfogadóhelyként, töltse ki online kedvezményadói adatlapunkat (http://www.dunakanyarkartya.hu/legyen-ertekesitesi-partnerunk  és kollégáink hamarosan megkeresik Önt!.
(Kedvezménykártya programunkhoz eddig már közel 150 helyi vállalkozó csatlakozott.)

Bízunk benne, hogy Ön is felismeri a Dunakanyar Kedvezménykártya Program tagsággal járó előnyöket, így hamarosan partnereink között köszönthetjük!

 

Elérhetőségeink:

Székhely és iroda: Zebegény, Csalogány u.1. 

Posta cím: 2627 Zebegény, pf.18

email: info@dunakanyarkartya.hu

web: www.dunakanyarkartya.hu

 

Infovonal: +36-20-391-8546

Ügyvezető:                                                         

Ferenczi Ernő

ferenczi.erno@dunakanyarkartya.hu

+36-70-380-65-28

 

Program vezető:

Lengyel Judit

lengyel.judit@dunakanyarkartya.hu

+36-70-386-30-30

 

 

VÁRJUK CSATLAKOZÁSÁT! HASZNÁLJA KI ÖN IS KEDVEZMÉNYKÁRTYA PROGRAMUNK ELŐNYEIT!