A kártyákról

A Dunakanyar Turisztikai Kártyáról

        

A Dunakanyar Turisztikai Kártya egy sajátos kedvezménykártya, melynek használatával olcsóbbá teheti utazását, nyaralását, szabadidős tevékenységeit.

A  kártya többféle érvényességi idővel vásárolható meg, így Önnek lehetősége van néhány napos, de akár egész évre szóló kártyát is vásárolni. Más hazai kedvezménykártya rendszerrel szemben, nálunk Ön csak annyit fizet, ahány napot nálunk  tölt.

A kártya családok és egyéni turisták számára nyújt megtakarítási lehetőséget. Elég csupán felmutatnia a kártyáját és máris jelentős összeget takarít meg! Kedvezménykártyáink a Dunakanyar,  Pilis és a Börzsöny térség összes településén érvényesek.

Az elfogadó-, és kártya árusító helyek körét folyamatosan bővítjük, hogy a kártyatulajdonosok minél több helyen, minél több kedvezményben részesülhessenek.A kártya által kínált kedvezmények a „Dunakanyar Kártya elfogadóhely" matricával ellátott elfogadóhelyeken és a honlapon található szolgáltatásokra vehetők igénybe, melyek megtekinthetők a www.dunakanyarkartya.hu oldalon.

Miért éri meg Dunakanyar Turisztikai Kártya tulajdonosnak lenni?

 • mert egész évben 5-50 %-os azonnali kedvezményeket vagy ingyenes szolgáltatásokat kap partnereinknél igen kedvező, egyszeri kártyadíjért,
 • mert a kártya ára akár 1 éjszakás szállásfoglalásból vagy egy közös étkezés árából kapott kedvezménnyel is megtérülhet,
 • mert egy családon / csoporton belül (maximum 5 főig) azokra is vonatkozik a kedvezmény, akik a kártyatulajdonossal együtt érkeznek és fogyasztásukat a kártyatulajdonos fizeti,
 • mert egyes helyeken egyedi, kizárólag Dunakanyar Turisztikai Kártya tulajdonosoknak szóló ajánlatokat kap,
 • mert kiváló lehetőség, hogy új szálláshelyeket, éttermeket, kulturális és szabadidős tevékenységhez kapcsolódó helyszíneket fedezzen fel,
 • mert folyamatosan csatlakoznak hozzánk új partnerek, szolgáltatók, így Ön akár hétről-hétre újabb kedvezményekben részesülhet kártyájával,
 • mert ajándékötletnek is kiváló.

Számoljon velünk és a kedvezmények mértékével! 

A megtakarítás mértéke a fenti példa esetén:  4.135 Ft! Egyetlen kirándulás alkalmával!

Mit jelent ez Önnek? Ez azt jelenti, hogy a kártya megvásárlására költött pénze akár egyetlen éjszakai tartózkodás vagy kirándulás alkalmával megtérül! Ezután már csak további kedvezményekkel kell számolnia, tehát minél többször használja a kártyát, annál több pénzt takarít meg! 

Mindehhez elég bemutatnia Dunakanyar Turisztikai Kártyáját a pénztárnál! Ezután már csak a további kedvezményekkel kell számolnia, minél többször használja a kártyát, annál több pénzt takarít meg!

 

 

A szolgáltatás igénybevétele előtt  kérjük, minden esetben jelezze, hogy Dunakanyar Turisztikai Kártyával rendelkezik!

Érvényesség:

A Dunakanyar Turisztikai Kártyát érvényességi ideje alatt korlátlanul lehet használni.

A fel nem használt vagy elvesztett kártyákat nem tudjuk kicserélni, vagy visszaváltani!

 

A Dunakanyar Turisztikai Kártya igényelhető:

 • személyesen az értékesítési pontokon,
 • internetes rendelés esetén honlapunkon közvetlenül az "Igénylés" menüpont alatt vagy az itt letölthető  Regisztrációs űrlap kitöltésével és visszaküldésével az info@dunakanyarkartya.hu e-mail címünkre, ezt követően elsőbbségi postázással juttatjuk el Önnek kedvezménykártyáját a kért címre,
 • telefonos rendeléssel a 06-20-391-8546-os számon.

Forgalomban lévő kártyatípusaink 2016-ban a következők:

 

A kártyaelfogadó partner dönti el, hogy az általa biztosított kártya kedvezmény egyéb kedvezményekkel, akciókkal összevonhatók-e. A honlapon szereplő adatokat (árak, nyitvatartási időpontok) a szolgáltató tölti fel, azok helyessége a szolgáltató felelősségi körébe tartozik, így azokért a kártyakibocsátó nem tud felelősséget vállalni. A kedvezményekről és az elfogadóhelyek szolgáltatásairól kérjük, mindig érdeklődjön a szolgáltatónál!

A kártya többféle érvényességi idővel vásárolható meg, így Önnek lehetősége van néhány napos, de akár egész évre szóló kártyát is vásárolni.

 • 1 napos kedvezménykártya -    300 Ft
 • 3 napos kedvezménykártya -    700 Ft
 • 7 napos kedvezménykártya -  1,200 Ft
 • Éves kedvezménykártya        - 4,300 Ft

A kedvezménykártya az érvényességi ideje alatt korlátlanul felhasználható.

 

 

A Dunakanyar Helyi Kártyáról

     

A Dunakanyar Helyi Kártya egy kiadásokat csökkentő lehetőség helyi lakosok számára a Dunakanyar, Pilis és a Börzsöny térségében, melynek megtakarítási előnyeit mindennapi kiadásai során fogja élvezni

A kártya segítségével megszokott bevásárlásait kedvezményesen intézheti és szintén kedvezménnyel vehet igénybe szolgáltatásokat lakóhelyén. 

A kedvezménykártya a térség összes településén érvényes!

Az elfogadóhelyek körét folyamatosan bővítjük, hogy a helyben élő családok minél több helyen, minél több kedvezményben részesülhessenek. A kártya által kínált kedvezmények a „Dunakanyar Kártya elfogadóhely" matricával ellátott elfogadóhelyeken és a honlapon található szolgáltatásokra vehetők igénybe, melyek megtekinthetők a www.dunakanyarkartya.hu oldalon.

Miért éri meg Dunakanyar Helyi Kártya tulajdonosnak lenni?

A kártya a helyben élő emberek és családok - a kártyatulajdonossal azonos lakcímen élő maximum 5 fő -  számára nyújt megtakarítási lehetőségeket. 

 • kártyatulajdonosként  Ön - mint helyi lakos - 5-50%-os kedvezménnyel vásárolhat vagy vehet igénybe szolgáltatásokat helyben, a megszokott boltokban és szolgáltatoknál (fodrász, vegyesbolt, piac stb.),
 • a kártya ára akár egyetlen nagyobb bevásárlás során is megtérül így utána már csak megtakarít,
 • ha Ön bevásárlásait helyben végzi, és helyben szerzi be a család mindennapi életéhez szükséges dolgokat, a megtakarításon felül elősegíti a pénz helyben maradását, ezáltal hozzájárul a helyi gazdaság erősödéséhez,
 • a kártyahasználat során további különleges kedvezmények várják, így olyan kereskedelmi, illetve turisztikai szolgáltatásokat is igénybe vehet, amelyekre korábban esetleg nem volt lehetősége (sportolási és szabadidős tevékenységek, kulturális események, vendéglátóhelyek, stb.)
 • mivel folyamatosan új partnerek, szolgáltatók csatlakoznak hozzánk, Ön így akár hétről-hétre újabb kedvezményekben részesülhet kártyájával.

Számoljon velünk és a kedvezmények mértékével! 

Ebben segít Önnek a következő példa!

Mint látható a megtakarítás mértéke általános és életszerű kiadások esetén, 1 év alatt minimum 12.000 Ft, de akár 57.750 Ft is lehet! Ez az Ön vásárlási szokásaitól és a kártyahasználat gyakoriságától függ. 

Mindehhez elég bemutatnia Dunakanyar Helyi Kártyáját a pénztárnál és néhány használatot követően Önnek már csak a kedvezményekkel kell számolnia. Minél többször használja kártyáját, annál több pénzt takarít meg!

     

A szolgáltatás igénybevétele előtt kérjük, minden esetben jelezze, hogy Dunakanyar Helyi Kártyával rendelkezik!

Érvényesség:

A Dunakanyar Helyi Kártyát érvényességi ideje alatt (a vásárlás évének december 31-i napjáig) korlátlanul lehet használni.

A fel nem használt vagy elvesztett kártyákat nem tudjuk kicserélni, visszaváltani!

 

A Dunakanyar Helyi Kártya igényelhető:

 • internetes rendelés esetén honlapunkon közvetlenül az "Igénylés" menüpont alatt vagy az itt letölthető  Regisztrációs űrlap kitöltésével és visszaküldésével az info@dunakanyarkartya.hu e-mail címünkre, ezt követően elsőbbségi postázással juttatjuk el Önnek kedvezménykártyáját a kért címre,
 • telefonos rendeléssel a 06-20-391 8546-os számon,

 • személyesen az értékesítési pontokon. 

Forgalomban lévő kártyatípusaink 2016-ban a következők:

 • Egyéni kedvezménykártya – 2,000 Ft/év
 • Családi kedvezménykártya (max. 5 fő) – 3,500 Ft/év

A kártya az igénylés évének december 31-i napjáig érvényes és az érvényességi ideje alatt korlátlanul felhasználható.

 

A kártyaelfogadó partner dönti el, hogy az általa biztosított kártya kedvezmény egyéb kedvezményekkel, akciókkal összevonhatók-e.

 

A honlapon szereplő adatokat (árak, nyitvatartási időpontok) a szolgáltató tölti fel, azok helyessége a szolgáltató felelősségi körébe tartozik, így azokért a kártyakibocsátó nem tud felelősséget vállalni. A kedvezményekről és az elfogadóhelyek szolgáltatásairól kérjük, mindig érdeklődjön a szolgáltatónál!